Contact. Apeleaza EXPRESII.RO.  Disponibilitate!

  La completarea formularului de contact te rog sa ne furnizezi informatii legate de data propusa si localitatea unde va avea loc evenimentul. Iti vom raspunde imediat pentru a-ti spune daca suntem sau nu disponibili.

  Sfaturi!

  Experienta evenimentelor la care am participat ne ajuta sa iti oferim sugestii legate de dj, formatii de muzica, restaurante, aranjamente ornamentale, make-up profesionisti sau invitatii de nunta.

  DATE COMERCIALE

  Societate EXPRESII.RO S.R.L.

  Nr.reg.com J22/1225/2018

  C.U.I. 39337916

  Sediul social Aleea Decebal 14, X6, Iasi

  Contul RO08BTRLRONCRT0447771301

  Banca Transilvania

  Capital social 200 lei

  Tel: +40 745 356715 Facebook: EXPRESII.RO Instagram: Mihalache Andrei

  Recomandari.

  Trimite intrebarile tale folosind una dintre metodele de contact pe care le punem la dispozitia ta. Ne poti apela prin toate mijloacele cunoscute, de la email la telefon, whatsapp sau prin intermediul retelelor de socializare.

  Tu noteaza ceea ce vrei sa afli iar noi vom incerca sa iti raspundem. Partea faina e ca avem raspunsuri si la intrebari pe care tu nu le adresezi. Oferim consultanta pe baza experientei acumulate in anii ce au trecut. Ne putem intalni pentru a discuta si pentru a-ti oferi solutii.

  Sau, programeaza o intalnire pentru a ne oferi ocazia sa iti prezentam evenimente complete, clipuri de prezentare sau modele de albume foto realizate special pentru voi.

  “Secretul” nostru este ca, desi poate cu tine am colaborat deja sau nu, se poate ca altcineva apropiat tie sa ne aleaga. Si iti va cere parerea. Sau poate chiar tu ne vei recomanda altcuiva pe baza primei impresii sau a experientelor avute. Si Da! in acest caz si tu poti fi cartea noastra de vizita.

  Iti multumim.